Matglädje in i framtiden!

Inger Stiltjestrand Svensson

Efter avslutad universitetsutbildning, filosofie kandidatexamen - huvudämnet Kostekonomi 120 p (yrkesbenämning Kostekonom), vid Göteborgs Universitet, så började yrkeslivet med en första anställning som kostchef i Landskrona Sjukvårdsdistrikt - Lasarettet. Därefter följde anställningar inom Eurest - Compass Group som marknadsplanerare, konceptutveckling och måltidsförsäljning, vid Axelvoldskolan som rektor med uppgift att leda uppstart av ny eftergymnasial utbildning och fortsatt drift och utveckling, samt vid Malmö Skolrestauranger, Malmö Stad som affärsområdeschef med ansvar för totaldrift (35 000 lunchmåltider dagligen), nytänkande och utveckling.

Efter drygt 20 år som anställd inom foodservice-/storhushållsbranschen bestämde jag mig för att stå på egna ben. Som konsult kan jag vara fri i utredningar, slutsatser, förslag och rekommendationer. Detta innebär också en garanterad kompetensutveckling, tack vare de olika situationer som Ni kunder erbjuder mig och vårt  arbete. Denna kompetens ställer jag och DiningDevelopment AB helt till Ert förfogande.

Mitt och vårt arbete uppmärksammats också i tidningar och dagspress.

UTMÄRKELSER:

* År 1992 - Årets Werner 

* År 1999 - Stipendium ur Rosie Johanssons minnesfond

* År 2006 - Diplom av föreningen Låt måltiden blomma.

* År 2018 - Stipendium och diplom av stiftelsen LINC (Landskrona Innovationscenter) för innovativt och framgångsrikt arbete inom livsmedelsbranschen.

* Februari 2017 - invald som ledamot i Skåneländska Gastronomiska Akademien, https//skga.se

  

 

Vi använder kakor (cookies) för att hemsidan skall fungera.

Genom att besöka vår webbplats accepterar du ”användandet av kakor”. Läs mer

Jag förstår

DiningDevelopments webbplats använder små textfiler, så kallade cookies, för att underlätta ditt surfande på sidan.

De används framför allt för att förbättra upplevelsen. Det kan exempelvis handla om att val du gör på vår webbplats sparas.

13.jpg

 

DiningDevelopment lyfter den offentliga måltiden i Riksdagen

 

riksdagen

Se filmen om vårt initiativ till politisk blocköverskridande dialog om MÅLTIDEN – som resurs i vård, omsorg och skola.

 

Se filmen! 

Offentlig VS Privat måltidssektor, vad kan vi lära och inspireras av?

diningdevilopment film

Se intervjun med Inger Stiltjestrand Svensson och krögaren Per Dahlberg på Restaurang GASTRO i Helsingborg i en diskussion om idéer och möjligheter till utveckling

 

Se filmen!